Snarveier:


Introduksjon

Online booking er nettbasert timebestilling til ditt journalsystem i sanntid. En integrasjon med oss lar oppdragsgiverne i Behandlernettverk.no samt deres kunder trygt og enkelt få booket nye oppdrag hos deg. Integrasjonen forenkler hverdagen for alle parter og du som leverandør får strukturerte bestillinger med SakID, hvor alle nødvendige opplysninger for oppdraget er inkludert.


Vi har allerede støtte for integrasjon med de mest brukte systemene for fysikalske behandlere (og noen psykologer):Bruker du et annet system eller ønsker hjelp med integrasjon?

Flere systemer er på vei og de vil fortløpende bli annonsert i oversikten. Kontakt gjerne din systemleverandør og hør hvor langt de har kommet, eller tips oss om systemer vi burde snakke med.


Hvordan aktiveres en integrasjon?

Online booking integrasjon bestilles via din systemleverandør.

  • Din systemleverandør gir oss tilgang til klinikkens timeliste.
  • Har du ikke integrasjon med oss fra før må du starte med å melde inn en bestilling til din systemleverandør for å få den aktivert.
  • Ved å sende en e-post som "Vi ønsker integrasjonen med DigiCare og Behandlernettverk.no aktivert" blir det tydelig hva du søker.
  • En typisk integrasjon starter med at du (eller systemleverandøren) gjør noen tilpasninger i ditt system. Oppsettet gjøres kun én gang for å få etablert integrasjonen og når systemleverandøren bekrefter at alle nødvendige innstillinger er utført får vi tilsendt nødvendige tilganger.
  • Når vi aktiverer integrasjonen sendes bekreftelse til klinikkadministrator og systemleverandøren.


Forutsetninger for aktivering

For å kunne aktivere en integrasjon er det viktig at klinikken har ordnet følgende:

  • Alle tjenester må ha spesifisert en behandlingskode (utføres normalt av systemleverandøren)
  • Alle behandlere må ha spesifisert en profesjonskode (utføres normalt av systemleverandøren)
  • Alle behandlere som jobber med forsikringssaker og skal være tilgjengelig i online booking må være tilknyttet klinikken i behandlernettverk.no med sin behandlerprofil. (En klinikkadministrator vil kunne se og administrere dette under tilknyttede behandlere.)