Endre e-postadresse på din brukerkonto

Endret Fri, 18 Okt ved 10:59 AM

Du har kommet til denne siden fordi du ønsker å endre e-postadressen til brukerkontoen din. Denne e-postadressen brukes blant annet til å logge inn på Behandlernettverk.no.

1. Først velger du ditt navn øverst på hjem-siden.

2. Deretter velger du Kontoinnstillinger.

3. Du vil på denne siden kunne endre din e-postadresse. Fyll inn ønsket adresse og ditt nåværende passord.

OBS! Vær oppmerksom på at du vil få en e-post tilsendt på din tidligere e-postadresse. E-posten vil gi deg mulighet til å     godkjenne endringen av brukerkonto-informasjon. Hvis du ikke har tilgang til denne e-postadressen lenger kan du kontakte oss på info@behandlernettverk.no.