Registrere en bruker i Behandlernettverk

Endret Tue, 23 Jan 2024 ved 01:49 PM

Dette er ditt startpunkt for bruken av Behandlernettverk! Du må opprette en bruker før du eventuelt kan lage en behandlerprofil eller administrerer firmaene dine. Hvis du allerede har registrert en bruker, har du følgende valg:

Lurer du på noe, kan du ta kontakt på info@behandlernettverk.no eller support@digicare.no .

Steg for steg-guide for hvordan du oppretter en bruker i Behandlernettverk:

1. Trykk "Registrer" på Behandlernettverk.no:

2. Skriv inn korrekt informasjon om deg selv

• Her er et eksempel på en korrekt utfylt bruker. Sørg for at du velger et sterkt passord! Passordet ditt trenger minst:
    • En stor bokstav og en liten bokstav
    • Et tall
    • Et tegn (For eksempel ett av disse tegnene: @$!%*#?&)
    • 10 tegn totalt
  • PS: Vi anbefaler at du bruker din private epostadresse når du registrerer deg i Behandlernettverk. Dette vil gjøre det enklere for deg, skulle du bytte arbeidssted i fremtiden.

3. Skriv inn verifikasjonskoden du har fått på e-post

• Hvis har valgt et annet språk enn norsk i det andre steget, kan e-posten komme på engelsk. Hvis du ikke finner e-posten i innboksen din, sjekk søppelpost-mappen før du kontakter support!
  • Verifikasjonskoden fungerer i kun 24 timer, så hvis du har brukt mer tid enn dette må du trykke på "Send ny kode".

4. Skriv inn verifikasjonskoden du har fått på SMS

• Avsender for denne meldingen er “DigiCare”.

5. Du har nå opprettet en bruker. Du kan nå logge inn og registrere en behandlerprofil!

Dine steg videre i registreringsprosessen: