Ny oppdragsavtale med Storebrand Helseforsikring 2024

Endret Thu, 07 Dec 2023 ved 11:37 AM

Du har fått tilsendt denne artikkelen, ettersom du nå har fått et tilbud fra Storebrand Helseforsikring om ny oppdragsavtale. Dette er en fellesavtale som vil gjelde for alle fysikalske behandlere i Storebrand Helseforsikring sitt nettverk. Denne artikkelen inneholder en guide for hvordan du finner oppdragsavtalen som har blitt tilsendt ditt firma i Behandlernettverk.

DigiCare AS fortsetter som agent for Storebrand Helseforsikring. Ved spørsmål, ta kontakt på support@digicare.no.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvordan finne den nye Storebrand-avtalen

Steg 1: Logg inn i Behandlernettverk

Steg 2: Skriv inn epostadresse og passord

Du skal logge inn med den epostadressen du har fått tilsendt en epost på. Hvis du ikke har fått en epost på den adressen du forsøker å logge inn med, vil du ikke finne en ny avtale.

Får du ikke logget inn? Sjekk ut denne artikkelen for hjelp med innlogging: Problemer med innlogging.

Steg 3: Trykk på firmaet

Administrerer du flere firmaer, kan det hende du må gjøre disse stegene for hvert firma.

Merk: Hvis du ikke har hatt en aktiv avtale på firmaet, vil det ikke ligge en ny avtale der nå. Du kan søke om samarbeid med Storebrand ved å følge stegene i denne artikkelen: Søknad om oppdragsavtale med partner.

Steg 4: Trykk på "SE PARTNERE"

Steg 5: Trykk på tilbudet fra DigiCare under "Mottatt tilbud"

Steg 6: Les gjennom avtalen

Informasjon:

* Avtalen vil ha startdato 1. januar 2024, mens den gamle avtalen vil ha sluttdato 31. desember 2023. Alle krav med behandlingsdato før 1. januar vil bli sjekket opp mot den gamle avtalen, mens de med behandlingsdato fra og med 1. januar vil bli sjekket opp mot den nye. Den nye avtalen godkjennes for å fortsatt kunne motta forsikringskunder fra Storebrand og sende krav for disse behandlingene.

* Du vil kunne se oversikt over de dekkede behandlingskodene i listen på denne siden.

* Sjekk ut vedleggene for mer detaljert informasjon (oppdragsavtale og prisvilkår) om avtalen. Vilkårene er noe endret siden sist, så det er essensielt at du går gjennom disse grundig.

* Avtalen som har blitt tilbudt er en fellesavtale for alle fysikalske behandlere. Det er derfor ikke mulig å gjøre individuelle tilpasninger per firma.

Steg 7: Gi ditt svar på tilbudet om oppdragsavtale med DigiCare/Storebrand Helseforsikring

Merk: Samtykker må være avkrysset før du kan godkjenne avtalen.