Brukermanual for Behandler

Endret Fri, 26 Apr 2024 ved 08:56 PM

Brukermanual for Behandler

Steg 1: Legg til Profil

1. Opprett en profesjonell behandlerprofil som vil være synlig for både partnere og pasienter. Dette er ditt ansikt utad i nettverket.

Steg 2: Knytt deg til klinikk(er) eller digital tjeneste

1. Du kan ikke legge til et arbeidssted selv. Du må bli invitert av en administrator der du jobber. Ta kontakt med en administrator på jobben for å få en invitasjon om å knyttes til klinikken. Administratoren er ofte daglig leder eller den som har ansvar for forsikringer.

Ferdig!

Det var alt! Administrator tar seg av resten.