Bruksanvisning för terapeuter

Endret Thu, 2 Mai ved 10:37 AM

Användarmanual för terapeuter

Steg 1: Lägg till profil
Skapa en professionell terapeutprofil som kommer att vara synlig för både partners och patienter. Detta är ditt ansikte utåt i nätverket.

Steg 2: Anslut dig till klinik(er) eller digital tjänst
Du kan inte lägga till en arbetsplats själv. Du måste bli inbjuden av en administratör där du arbetar. Kontakta en administratör på jobbet för att få en inbjudan att anslutas till kliniken. Administratören är ofta verkställande direktör eller den som ansvarar för försäkringar.

Klart!
Det var allt! Administratören tar hand om resten.