Så aktiverar du Onlinebokning

Endret Fri, 26 Apr ved 2:49 PM

Först! Vad är egentligen Onlinebokning?

Onlinebokning är ett digitalt system som kopplar samman klinikens bokningssystem med Behandlingspartner sin bokningsportal. När de är kopplade kan kliniken ta emot bokningar direkt i sitt eget system, tillsammans med alla nödvändiga försäkrings- och kunduppgifter. Partners och Bli Frisk-användare kan å sin sida boka tider sömlöst och i realtid.

Så här aktiverar du Onlinebokning.

Steg 1: Logga in
Logga in på https://www.behandlingspartner.se med ditt användarkonto.

Steg 2: Välj företag
Välj ditt företag. Se till att du väljer rätt företag, särskilt om du administrerar flera.

Steg 3: Välj klinik
Under "Kliniker", hitta och välj rätt klinik.

Steg 4: Lägg till Onlinebokning
Klicka på "Lägg till" i sektionen för onlinebokning.

Steg 5: Välj bokningssystem
Välj ditt bokningssystem.

Steg 6: Registrera nödvändiga detaljer
- Om du inte redan har fått dem, be om nödvändiga integrationsdetaljer från din systemleverantör. Använd den förskrivna texten och skicka den från din e-post.

- När du har fått detaljerna, skriv in dem i de relevanta fälten.

- Se till att du fyller i fälten korrekt baserat på de detaljer du har fått. Varje system har olika krav på vilka fält som måste fyllas i för att aktivera onlinebokning.

Steg 7: Testa och Spara
Testa kopplingen genom att klicka på "Testa koppling". Om testet är framgångsrikt, tryck på "Spara" för att spara inställningarna.

Klart!
Du har nu genomfört processen och onlinebokningssektionen bör visa en grön online-status!